HOE VALT EEN SCHRIJVER UIT DE TREIN IN WAALRE?

15 mei organiseerde de Antoon Coolenploeg een avond in brasserie 't Stationskoffiehuis te Waalre. Waalre is de voormalige woonplaats van Antoon Coolen.

Een drukbezochte alsmede mooie bijeenkomst met voordrachten en bijdragen van Wim Daniëls, Jan Kerkhof, Joost Mulder, Jan Beenen, Henk Tijbosch en Eric J. Coolen. De muzikale omlijsting was in handen van een Ampzing Delegatie.


HOE VALT EEN SCHRIJVER UIT DE TREIN in LOKAAL JELTES.

Vanaf 13 mei 2017 zijn enkele illustraties uit het boek te zien aan de wanden van lokaal Jeltes in de Schagchelstraat te Haarlem. De expositie werd geopend door Fons Stam en een Ampzing Delegatie.

 


SPOORWEGMUSEUM UTRECHT

15 maart kocht het spoorwegmuseum grote piëzografieën (A1-formaat) van twee illustraties uit het boek. De piëzografieën zullen permanent worden getoond in het museum.


Officiële presentatie van HOE VALT EEN SCHRIJVER UIT DE TREIN? vond 25 november 2016 plaats in museum de Wieger (voormalig woning van dr. Wiegersma) te Deurne. Wim Daniëls en Jan Beenen stalen de show. Het eerste exemplaar (met Pop-up vervaardigd door Michaëla Bijlsma) werd uitgereikt aan Coolenverzamelaar Jan Kerkhof en het tweede exemplaar aan Jan Van Lierop van VVV Deurne.  NB Naast museum de Wieger loopt het tuinpad van mijn vader. Bekend uit het Wim Sonneveldlied. Geschreven door Friso Wiegersma, zoon van dr. Wiegersma.


VOORUITBLIKPRESENTATIE DEEL 2

12 november 2016 vond de traditionele Bavoboekenmarkt plaats in de Grote of st. Bavo te Haarlem. Eric was speciale gast met Hoe Valt Een Schrijver Uit de Trein. Een Ampzing Delegatie omlijstte de middag op muzikale wijze.


VOORUITBLIKPRESENTATIE 24 september (geen boekpresentatie)

In de Toonzaal aan de Zijlweg 62. Met Toon van Driel, Jeroen Mantel en Wim Daniëls. Muziek van een Ampzing Delegatie. Hapjes van BorrelBites.

 

Foto's door Madelon Coolen-Griekspoor en Leo Tillmans