MATCHBOOX (en meer) FACING DE CLUB VAN 27 bestellijst

 

Unieke handgemaakte uitgave met een serie van vier in harmonicavorm gevouwen boekjes waarin Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison van jong naar 27 in beeld gebracht door Eric J Coolen. Inclusief informatie én een quiz met tien vragen over de betreffende leden.

 

Prijs: €30,00 (inclusief set viltjes)

 

De Club van 27 (of: ‘Forever 27’) is een denkbeeldige groep musici die allemaal op 27-jarige leeftijd zijn overleden – soms door een natuurlijke oorzaak, soms door overmatig drank- en/of drugsgebruik, soms door een fataal ongeluk, soms door eigen hand, en soms kon de doodsoorzaak niet worden vastgesteld.

  

Auteur en samensteller: Bob Polak (1947).

Bob Polak is schrijver-publicist. Hij bedenkt MatchBoox en stelt ze samen.

Illustrator: Eric J. Coolen (1965).

 

Vormgever: Huug Schipper (1953).

Huug Schipper is grafisch ontwerper bij Studio Tint in Den Haag en oud-docent (typo)grafische vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

 

 


PIËZOGRAFIEËN van de OMSLAGILLUSTRATIES

 

Gesigneerd en gepreegd.

Prijs per piëzografie:

A4-formaat €24,50

A3-formaat €45,00

A2-formaat €85,00

 

Keuze uit onderstaande 8 illustraties

 


LOSSE SET VILTJES

 

Set van 10 viltjes €6,00

Voorzijde kleurenillustraties, achterzijde potloodillustraties.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


14 FEBRUARI 2024 VALENTIJNSDAG was in de Pletterij een speciale avond rondom het verschijnen van de verzamelbox De Club Van 27 (uitgeverij MatchBoox). De avond bestaat uit: Presentatie MatchBoox Uitleg over de illustraties en mijn werkwijze. Jan Hoekema zal Eric tussendoor vragen stellen. Korte quiz over de club van 27 (de winnaar ontving het eerste exemplaar van de box) Muzikale bijdragen door gelegenheidsband De Harlem Valentino’s (Hans Vos, Henk Tijbosch, Fons Stam, Joost Mulder, Neil Russell en Eric Coolen). In de Pletterij is vanaf 14 februari een expositie met illustraties en schetsen uit de box te zien.