PIËZOGRAFIE YVONNE VAN GENNIP

Het bestuur van stichting société Pim Mulier vroeg stadsdichter Willemien Spook en Eric een bijdrage aan de Yvonne van Genniphuldiging (vanwege haar 3 gouden medailles-zege 30 jaar geleden ) te leveren.

Willemien maakte een fraai gedicht. Eric maakte een illustratie (in de stijl van de historische olympische posters) en plaatste daar het gedicht in. 16 februari vond de overhandiging plaats in de Gravenzaal. Yvonne vond het prachtig!

De illustratie die Eric maakte past in een serie waar hij drie jaar geleden mee startte. Sportillustraties getekend in een stijl die rond de jaren 50 erg populair was. De illustraties bestaan uit vlakken en hebben geen outline. De eerste tekende Eric in opdracht van een wielermagazine, de tweede in opdracht van een rugbymagazine en deze derde in opdracht van société Pim Mulier.

 

De piëzografie verschijnt in beperkte oplage van 50 genummerde exemplaren. Gesigneerd door Willemien en Eric.

Van iedere verkochte piëzografie gaat €12,50 naar  het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

 

Prijs: €75,00

Vul de tekstvelden in en klik op verzenden. Er wordt vervolgens z.s.m. contact met u opgenomen. Bestellingen binnen Haarlem worden kosteloos bezorgd. Buiten Haarlem worden er verzend- en verpakkingskosten berekend.

Betaling achteraf binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.